Välkommen till oss!

Vi är ett företag som specialiserar oss på att erbjuda helhetslösningar inom bygg, entreprenad och VVS. Vårt mål är att erbjuda tjänster som täcker alla renoverings och byggbehov som du kan ha. Bland våra kunder finns såväl privatpersoner som företag och fastighetsägare. Vi arbetar även gärna med bostadsrättsföreningar i hela Stockholmsområdet.

Bygg & helhetslösningar

Under de senaste åren har vi strävat efter att växa i takt med vad våra kunder efterfrågar och förväntar sig. Denna strävan resulterade i att vi idag erbjuder helhetslösningar inom bygg. Vi utför samtliga arbeten inom bygg, snickeri, renoveringar, kök & badrum samt tillbyggnader. Behöver du något utöver de vanligt förekommande uppdragen åtar vi oss gärna även det jobbet.

VVS

Våra auktoriserade VVS-installatörer utför varierade jobb inom installation. Vi erbjuder även service och underhåll av värmepumpar, bergvärme, blandarbyten och stambyten både hos privatpersoner och i bostadsrättsföreningar. Vid större projekt engagerar vi oss med  energiberäkningar och projektering för att kunna slutföra uppdraget.

Gas

Vi är stolta att storkök, restauranger, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner vänder sig till oss när det kommer till installation, reparation och service inom gas och gasol.  Alla jobb utförs av auktoriserade installatörer av stadsgas och infravärme.Ring eller skriv till oss så berättar vi mer!