Övriga tjänster

Många kunder bestämmer sig för att utföra flera renoveringsuppdrag när de väl börjar med badrummet, något som vi välkomnar. Även om badrumsrenoveringen är vår specialitet har vi kapaciteten och kunskapen till att bistå med andra byggrelaterade tjänster. Här nedan har vi listat några av extrauppdragen vi gärna hjälper till.

Behöver du mer information om våra övriga tjänster eller behöver råd om din renovering så är du alltid välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon. Vi ser fram emot att höra dina specifika önskemål. Vi gör vårt bästa för att hitta en lösning.

Vi lägger fokus på dig som kund, är flexibla och lyhörda mot dina behov och preferenser.

Vad erbjuder vi för övriga tjänster?

  • Måleri och tapetsering – Vi sköter allt från förarbete och rengöring till den slutliga touchen om vi målar eller tapetserar hos dig. Detta gäller både ut- som invändigt.
  • Golvläggning – Linoleumgolv, trägolv eller klick? Oavsett vad du väljer garanterar vi att vi har den nödvändiga kunskapen att lägga ditt drömgolv.
  • VVS – Uppdragen brukar kräva stort kunnande för att bli utförda på ett bra sätt. Vi har auktoriserade rörmokare och elektriker som åtar sig alla former av VVS jobb med garanterat perfekt resultat.
  • Köksrenoveringar – Detta kan kännas svåra att genomföra men inte om du anlitar oss. Vi jobbar hårt för att du ska få ett snyggt och praktiskt kök i enlighet med dina specifika önskemål.
  • Om- och tillbyggnad – Det kan handla om allt från att öppna upp en vägg till att bygga ut villan. Behöver du ett extra rum eller vill få mer utrymme, kontakta oss!
  • Snickerier – Behöver du platsbyggda hyllor eller vill du styla badrummet med trendiga detaljer? Då är vi det rätta företaget.

Hör av dig om du behöver råd, vill erhålla en personlig offert eller endast vill få titta på någon av våra referenser från nöjda kunder.